Dy mënyra se si të fshini mesazhet që merrni në Instagram

22 Janar 2022, 13:50, Tech CNA
Dy mënyra se si të fshini mesazhet që merrni në Instagram

Instagram është kryesisht një platformë për postimin e fotove, por gjithashtu ofron sistemin e tij privat të mesazheve. Dhe si shumica e shërbimeve të mesazheve, ju keni kontroll të plotë se cilat mesazhe doni të ruani dhe cilat dëshironi të fshini.

Nëse kutia juaj hyrëse po mbushet, ka dy mënyra për të fshirë mesazhet në Instagram. Mund të fshini të gjitha bisedat dhe të fshini mesazhet individuale që keni dërguar.

Si të fshini mesazhet tuaja në Instagram

Këta hapa funksionojnë si për iPhone ashtu edhe për aplikacionet Android Instagram.

Fshirja e të gjitha bisedave

Mos harroni se personi tjetër (ose personat) në bisedë do të jenë ende në gjendje t’i shohin mesazhet, përveç nëse i fshijnë ato vetë.

Fshini mesazhet tuaja individuale

Nëse keni dërguar një mesazh që më vonë vendosni se dëshironi ta merrni përsëri, mund ta fshini duke përdorur opsionin “Und dërgo”. Kjo do ta fshijë atë për të gjithë në bisedë.

Vini re se ndërsa anulimi i një mesazhi do ta fshijë atë për të gjithë, dërgimi i një mesazhi mund të njoftojë përsëri të gjithë të tjerët në bisedë./ CNA.al

Lajmet e fundit nga