Xhokoviç pranë arrestimit dhe dëbimit nga Australia

10 Janar 2022, 09:12, Sport CNA
Xhokoviç pranë arrestimit dhe dëbimit nga Australia

Novak Xhokoviç pritet që të arrestohet dhe të dëbohet nga Australia. Ky lajm vjen nga gazetari britanik i ?The Telegraph?, Oliver Braun që shkruan se ka prani të konsiderueshme të forcave policore në zyrën e avokatit të tenistit serb dhe se policia federale australiane po shkon për ta arrestuar dhe se ministri i Emigracionit ka katër orë kohë për ta rianuluar vizën e tij.

Mesa duket se po merr një rrjedhë tjetër ngjarja për tenistin serb i cili fitoi betejën ligjore pak orë më parë për të qëndruar në Australi nga ku mund të merrte pjesë në ?Australian Open?. E gjithë kjo ngjarje vjen se Xhokoviç nuk kishte pranuar që të bënte vaksinën antiCOVID dhe se ai kishte deklaruar se e kishte kaluar si virus pak kohë më parë.

Lajmet e fundit nga