Ngjyrat më me fat për çdo shenjë për vitin 2022

2 Janar 2022, 16:00, Horoskopi CNA
Ngjyrat më me fat për çdo shenjë për vitin 2022

E kuqe : ngjyra e pasionit, por edhe ajo që lidhet me shenjën tuaj, të sunduar nga Marsi. Do t’ju sjellë fat, guxim, do të inkurajojë fillime të reja.

Ari: Është ngjyra e Shpirtit por edhe e parasë.Do t’ju ndihmojë të kuptoni se jeta është një lojë e të kundërtave dhe se gjithçka ka rëndësi, nga lartësia e shpirtërore deri te rëndësia e mirëqenies materiale.

Jeshile: Ngjyra e besimit, shpresës, fatit dhe parasë, natyra dhe ekologjia: do t’ju ndihmojë të ndiheni më të qetë , do t’ju vërë në kontakt me frekuencat e botës bimore, duke ju frymëzuar për ritme të ngadalta dhe relaksuese.

E bardha : Ngjyra që përfshin të gjitha, ngjyra e dritës, e fillimeve, e faqeve të bardha për të shkruar dhe mbushur me dëshirat tuaja. Do t’ju shërbejë për të rifituar dëshirat tuaja, projektet e jetës, për të rifituar vrullin dhe besimin në të ardhmen dhe për të filluar diçka të re apo edhe për të inauguruar një fazë krejtësisht të ndryshme të jetës.

Portokallia : Vitaminike, pozitive dhe plot entuziazëm, jep guxim dhe energji por pa tepricë.

Blu : Qetësuese, stimulon butësisht përqendrimin dhe ringjall optimizmin . Është ngjyra e besimit, pastërtisë morale, korrektësisë dhe besimit.

Ari : Ngjyra e parave dhe shpirtit, e metalit të çmuar dhe e kujtimeve të përjetshme. Do t’ju ndihmojë të mbani një ekuilibër i mirë mes trupit, mendjes dhe shpirtit.

Bojëqiell: Një ngjyrë që vibron në frekuencat e Jupiterit, duke i dhënë kështu mbrojtje, fat por edhe spiritualitet dhe qetësi të brendshme. Përdorimi i tij shpesh në veshje do t’ju ndihmojë të rifitoni qetësinë, aftësinë për të menduar thellë, për t’u përqendruar te vetja dhe dëshirat tuaja.

Vjollcë: Një ngjyrë misterioze, e cila vibron në frekuencat e spiritualitetit, qetësisë dhe idealeve.

Argjendi : Ngjyra e Hënës, e emocioneve, e psikikës dhe e botës së butë dhe humorale nga e cila ndonjëherë distancohesh.

Bojëqiell: E  freskët por në të njëjtën kohë magjepsëse: një ngjyrë që të kujton qiellin e pastër ose ujërat e kristalta.

E gjelbër:  Do t’ju sjellë qetësi, fat, paqe të brendshme dhe do t’ju ndihmojë në zgjidhjen e disa dilemave të brendshme, falë gjendjes së thellë të qetësisë që do t’ju frymëzojë, prandaj, duke ju ndihmuar të bëni zgjedhjet e duhura, do t’ju favorizojë ndiqni rrugën që do të çojë në realizim./ A.E-CNA.al

Lajmet e fundit nga