Faktet/ Vjollca Hoxha, si ortake e pronarëve të inceneratorëve

Kompanitë që do të fitojnë qindra milionë euro, nga koncesioni i inceneratorëve në Shqipëri, duket se kanë edhe ortakët e tyre mediatikë, që paguhen për reklama dhe shkrime pozitive. Një prej këtyre mediave duket të jetë edhe televizioni Top Channel, i cili ka bërë kronika, duke i shërbyer inceneratorëve të Fierit, të Elbasanit, të Tiranës, … Continue reading Faktet/ Vjollca Hoxha, si ortake e pronarëve të inceneratorëve