Basha sulmon TV Klan

Lulzim Basha, kryetari në detyrë i Partisë Demokratike, njeriu që ka shënuar në CV-në  e tij politike, një sërë dështimesh dhe humbjesh, ka dalë totalisht jashtë kontrollit. I mbetur i vetëm, i braktisur nga anëtarësia, nga deputetët edhe nga ata që deri më dje i kishte në krah të tij, është hedhur në sulm të … Continue reading Basha sulmon TV Klan