Afera KESH-NOA/ Zbulohen të tjera dokumente

Shqipëria është në krizë energjitike. Alarmi u dha nga kryeministri Edi Rama një javë më parë dhe e përsëriti çdo ditë të javës që lamë pas. Kjo krizë energjitike, nuk trokiti papritur dhe aq sa ka lidhje me tregjet botërore, siç thotë Kryeministri ka lidhje edhe me korrupsionin dhe aferat e dyshimta kriminale të prodhuara … Continue reading Afera KESH-NOA/ Zbulohen të tjera dokumente