Thellohet skandali/ KESH humbet miliona euro nga shkëmbimi i energjisë

Në kulmin e një krize energjitike të paralajmëruar publikisht nga kryeministri i vendit, KESH (Korporata Elektroenergjitike Shqiptare) ka aktivizuar dhe po i shërben një kontrate sa abuzive, po aq skandaloze dhe kriminale. Kjo për faktin se në momentin kur energjia elektrike po shtrenjtohet, kur e gjithë Europa dhe vetë bota ka paralajmëruar një krizë për … Continue reading Thellohet skandali/ KESH humbet miliona euro nga shkëmbimi i energjisë