Zbulohet kush e mban “peng” Lulzim Bashën

Në Partinë Demokratike ka filluar një lëvizje e madhe kundër Lulzim Bashës. Një lëvizje që nuk e ka zanafillen thjeshtë dhe vetëm tek largimi, apo së fundi, përjashtimi i Sali Berishës nga grupi parlamentar, me një vendim personal të Lulzim Bashës. Rrymat kundër Bashës, duket se janë të shumta. Gjithçka fillon në 2013, në garën … Continue reading Zbulohet kush e mban “peng” Lulzim Bashën