“Hijenat” që po shqyejnë PD-në

Nga Elvi FUNDO  Partia Demokratike, duket në ditët e saj më të zeza, ndoshta në 30 vite demokraci. Humbjet e njëpasnjëshme, dështimet, kauzat e braktisura, përçarja dhe shkatërrimi i strukturave nga kreu i PD-së, Lulzim Basha, është vetëm njëra anë e “medaljes”. Një tjetër detaj janë edhe “hijenat” që po shqyejnë edhe atë pak që … Continue reading “Hijenat” që po shqyejnë PD-në