Erion Braçe ose “fenomeni mushkonja”/ Pesticidet e munguara dhe bankomati i sahatëve

Erion Braçe nuk po e përballon dot ngarkesën psikologjike, pas largimit nga posti i zv.kryeministrit. Ndoshta ka menduar se ka lindur i tillë. Deri pak kohë më parë, e “shiste” veten si një burrë i ndershëm dhe menaxher i madh. Gjithësesi kur u provua në detyrë, si administrator, pra si zv.kryeministër, duket se do mbahet … Continue reading Erion Braçe ose “fenomeni mushkonja”/ Pesticidet e munguara dhe bankomati i sahatëve