Komisariati i Policisë Korçë i lidhur me krimin

Policia e Korçës përfshihet në skandal. Dinamika e një ngjarjeje raportuar sot tregon se uniformat blu, nuk hetojne e zbardhin ngjarjet kriminale, por fshehin dhe behen palë me krimin. Le ta shohim ngjarjen që nga informacioni paraprak i policise. Një plagosje është raportuar mesditën e sotme në Moravë të Korçës. Sipas njoftimit të policisë, “rreth … Continue reading Komisariati i Policisë Korçë i lidhur me krimin