Skandali me pesticidet kineze/ SPAK-ut, i lidhin duart zyrtarët e lartë të politikës?

CNA.al ka denoncuar me fakte dhe dokumenta, një mega-skandal që rrezikon seriozisht jetën e qytetarëve. Bëhet fjalë për pesticidet kineze, që kanë hyrë në vendin tonë në vitin 2018 me bekimin e zyrtarëve të lartë të politikës. Mijëra kuti me pesticide kineze, të ndaluara nga ligji kanë hyrë nga Dogana e Durrësit. Sipas dy dokumenteve që … Continue reading Skandali me pesticidet kineze/ SPAK-ut, i lidhin duart zyrtarët e lartë të politikës?