Situatë alarmante në Fier/ Tym dhe blozë në çdo shtëpi

Kryetari i degës së Partisë Demokratike në Fier, Luan Baçi ka qenë në fushën e mbetjeve në FIer, ku po digjen mbeturinat prej 3 ditësh. Në një prononcim për mediat, Baçi u shpreh se kjo është një situatë alarmante dhe po ndikon drejtpërdrejtë në shëndetin e qytetarëve. “Situata është e dukshme tashmë, një situatë vërtet alarmante, e … Continue reading Situatë alarmante në Fier/ Tym dhe blozë në çdo shtëpi