Korça revoltë kundër Bashës/ Anëtarët e kryesisë së PD japin dorëheqjen

14 anëtarë të kryesisë së PD-së në Korçë, kanë dhënë dorëheqjen, duke shprehur kështu kundërshtimin e tyre, ndaj Lulzim Bashës dhe mënyrës sesi ai po drejton Partinë Demokratike. Në deklaratën e tyre, anëtarët e kryesisë së PD, shprehen të revoltuar nga arroganca, shpërfillja, nepotizmi dhe papërgjegjshmëria e lidershipit të PD. Sipas tyre, me këtë mënyrë … Continue reading Korça revoltë kundër Bashës/ Anëtarët e kryesisë së PD japin dorëheqjen