Korça në duart e “Babales”

Dega lokale e Partisë Demokratike në Korçë, është tronditur sot nga dorëheqjet masive. Ish-kryetari i kësaj dege, Andrea Mano, Sekretari i Përgjithshëm, Devis Osmani dhe 13 anëtarë të Kryesisë kanë dhënë ditën e sotme dorëheqjen, duke hedhur edhe akuza të forta në drejtim të lidershipit të partisë. Ata thonë se zgjedhin që të japin dorëheqjen … Continue reading Korça në duart e “Babales”