Dorëheqje masive në PD/ Basha arrogant dhe i dështuar

Tërheqje masive kanë ndodhur në degën lokale të PD-së në Korçë. CNA.al ka mësuar se rreth 13 zyrtarë të PD-së në këtë degë kanë dhënë dorëheqjen nga funksionet e tyre. Gjithashtu edhe Andrea Mano, ka dhënë dorëheqjen si anëtar i Këshillit Kombëtar të PD. Drejtuesit e PD-së në degën e Korçës akuzojnë kryetarin e PD, … Continue reading Dorëheqje masive në PD/ Basha arrogant dhe i dështuar