Foto-Luli merr mercedez të ri pas humbjes, të vjetrën e mban Gazi

Humbja e zgjedhjeve të 25 prillit, duket se ka sjellë një “trishtim” të madh tek kreu i Republikës së re, Lulzim Basha. Dhe nga trishtimi i madh i humbjes së zgjedhjeve, mendohet se Basha ka vensosur të ngushëllojë vetën, me një mercedez të ri. Së fundi në rrjetet sociale, qarkullon një foto, ku Sekretari i … Continue reading Foto-Luli merr mercedez të ri pas humbjes, të vjetrën e mban Gazi