Paralajmëron WhatsApp/ Nëse keni këto aplikacione në telefon do të fshijë llogarinë tuaj

18 Korrik 2021, 15:21, Tech CNA
Paralajmëron WhatsApp/ Nëse keni këto aplikacione në telefon

WhatsApp lëshoi ??një deklaratë duke paralajmëruar përdoruesit se llogaritë e tyre do të fshihen nëse kanë aplikacione të caktuara të instaluara në telefonat e tyre inteligjentë.

Ata së pari do të pezullojnë llogarinë tuaj dhe më pas do t?ju dërgojnë mesazhin e fundit paralajmërues se ata do ta anulojnë dhe fshijnë llogarinë tuaj përgjithmonë, dhe se ata kanë të drejtë ta bëjnë këtë.

Nëse bëni atë që ata kërkojnë nga ju, nuk do të ndodhë.

Nëse keni WhatsApp Plus, GB WhatsApp ose ndonjë aplikacion tjetër të modeluar në këto që kopjojnë WhatsApp, llogaria juaj do të pezullohet dhe më pas do të përfundojë nëse nuk i fshini ato.

Duke përdorur këto aplikacione, ju po shkelni privatësinë dhe të drejtat e sigurisë të WhatsApp, të cilat i pranuat kur instalonit aplikacionin./ CNA.al

Lajmet e fundit nga