Publikohet lista/ Emrat që kandidojnë për anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD

Partia Demokratike ka publikuar listën me kandidatë për anetarë të Këshillit Kombëtar dhe ndryshimet në statut, të miratuara sot në kryesi. Sipas PD, nga 300 anëtarët, që do të zgjidhen, jo më pak se 30% femra dhe jo më pak se 15% të rinj deri në 35 vjeç. Emrat e kandidatëve për Këshillin Kombëtar janë … Continue reading Publikohet lista/ Emrat që kandidojnë për anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD