TABELA me shifrat sipas objektivave të Bashës/ 15 drejtues politikë dështuan, ja emrat dhe qarqet

Tabela krahasuese e sjellë më poshtë nga CNA.al vjen për herë të parë e plotë në media, ajo tregon targetin, pra kërkesën e Lulzim Bashës dhe qendrës për çdo drejtues politik në qark si dhe votat e gjetura në kuti. Nga vetë zyra e kryetarit të PD dhe burimet e tij zyrtare, CNA.al sjell për … Continue reading TABELA me shifrat sipas objektivave të Bashës/ 15 drejtues politikë dështuan, ja emrat dhe qarqet