Udhëtime që nga 18 Qershori/ Lista e vendeve, ku do të hiqen kufizimet me kërkesë të BE

Këshilli i Bashkimit Evropian  ka kërkuar që të përshpejtohet data e heqjes së kufizimeve të udhëtimeve, pas përmirësimit të situatës se pandemisë. KE iu është drejtuar të gjitha vendeve anëtare duke iu kërkuar heqjen e kufizimeve, bazuar në kriteret dhe kushtet e përcaktuara në rekomandim Sipas BE-së që nga 18 qershori 2021 vendet anëtare duhet të … Continue reading Udhëtime që nga 18 Qershori/ Lista e vendeve, ku do të hiqen kufizimet me kërkesë të BE