“Divorcohet” nga opozita dhe bën parashikimin për Ramën”/ Nikoll Lesi merr vendimin drastik

Gazetari Nikoll Lesi, edhe pse dikur një mbnështetës i flaktë i opozitës, tashmë duket se ka dalë hapur kundër kësaj të fundit, duke mos kursyer edhe “lavdet” per Ramen. Në disa shkrime të publikuara së fundi në gazetën “Koha Jonë”, Lesi ka mbajtur qëndrime mjaft të forta kundër opozitës, ndërsa në një shkrim të publikuar … Continue reading “Divorcohet” nga opozita dhe bën parashikimin për Ramën”/ Nikoll Lesi merr vendimin drastik