“Plas” mes Dritan Lelit dhe Këshillit Bashkiak/ Sherr për masat anti-Covid

Kreu Bashkiak i Vlorës Dritan Leli i ka drejtuar një letër Këshillit Bashkiak lidhur me mbledhjen e ditës së sotme ku shprehet se duhet të zhvillohet online. Mbledhja është kërkuar nga vetë Këshilli Bashkiak në teatrin Petro Marko, por sipas Lelit bazuar në situatën nga Covid-19 duhet të bëhet në aplikacionin Zoom. Por, siç duket … Continue reading “Plas” mes Dritan Lelit dhe Këshillit Bashkiak/ Sherr për masat anti-Covid