Afera korruptive e shekullit/ Kur do zgjohet SPAK për inceneratorët?

Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka njoftuar sot se I ka kërkuar Gjykatës së Posaçme konfiskimin e pasurive të shtetasit Ylli Ndroqi (alias Xhemail Pasmaçiu). Bëhet fjalë për 32 pasuri, apartamente, aksione, pyje, troje, automjete, biznese etj. Gjithçka për aktivitetin e tij personal, ku sipas hetimit të SPAK, rezulton se rreth … Continue reading Afera korruptive e shekullit/ Kur do zgjohet SPAK për inceneratorët?