Skandali-Pesticide kineze për shqiptarët/ CNA.al sjell të tjera dokumente

Në dy ditë, CNA.al ka raportuar në lidhje me një skandal të përmasave të paimagjinueshme, ku dyshohet se janë të përfshirë zyrtarë të lartë të politikës, dhe qeverisë Rama. Bëhet fjalë për një sasi pesticidesh kineze të ndaluara nga ligji, ku me mijëra kuti, kanë hyrë në Shqipëri në vitin 2018. CNA.al një ditë më … Continue reading Skandali-Pesticide kineze për shqiptarët/ CNA.al sjell të tjera dokumente