Skandali-Manipulohen votat në Maliq/ Votojnë më shumë se në Korçë

Ashtu sikurse CNA.al e kishte paralajmëruar, procesi i zgjedhjeve për kryetarin e PD, është shoqëruar me parregullsi të shumta. Një ndër më skandalozet është manipulimi që është bërë në Maliq. CNA.al ka mësuar se në Korçë kanë votuar 570 veta për Lulzim Bashën, 83 për Agron Shehajn 41 për harxhin dhe 22 Ndërsa në Maliq … Continue reading Skandali-Manipulohen votat në Maliq/ Votojnë më shumë se në Korçë