Procesi skandaloz zgjedhor në PD/ Nga zhdukja e anëtarëve në lista tek votimi në grup

Zgjedhjet për kryetar të PD po zhvillohen nëpërmjet një procesi skandaloz që i ka fillesat nga listat dhe deri tek mënyra se si po votohet. Nga listat rezulton se janë hequr 26 përqind e anëtarëve. Nga 102 mijë anëtarë të deklaruar nga kreu i Komisionit Zgjedhor Jemi Gjana është raportuar për 75 mijë anëtarë. Për … Continue reading Procesi skandaloz zgjedhor në PD/ Nga zhdukja e anëtarëve në lista tek votimi në grup