Ekskluzive-Skandali, plehra kimike kineze për shqiptarët

Një skandal deri në kufijtë e të paimagjinueshmes, ku institucionet qeveritare shqiptare janë përfshirë deri në lejimin e futjes së pesticideve nga Kina në Shqipëri. Pesticide, të cilat ndalohen rreptësisht pasi nuk njihen nga standartet e BE-së. CNA.al ka mundur të sigurojë dokumente dhe të dhëna zyrtare në lidhje me një skandal të ndodhur në … Continue reading Ekskluzive-Skandali, plehra kimike kineze për shqiptarët