Gara në PD e paravendosur/ Jemin Gjana justifikon manipulimin

Në 13 qershor, Partia Demokratike do të zhvillojë zgjedhjet për kryetarin e ri, ku në garë janë katër kandidatë, vetë kreu i PD, Lulzim Basha, Edith Harxhi, Fatbardh Kadilli dhe Agron Shehaj. Por, ndërsa zgjedhjet po afrohen, duket se Lulzim Basha ka krijuar të gjithë infrastrukturën e mundshme, për të zhvilluar një process farsë dhe … Continue reading Gara në PD e paravendosur/ Jemin Gjana justifikon manipulimin