Foto fakt/ Basha dështon në Korçë

Pavarësisht se dështoi në zgjedhjet e 25 prillit,  Lulzim Basha vijon garën për kreu e PD përballë tre kandidatëve, Edith Harxhit, Agron Shehajt dhe Fatbardh Kadillit. Madje ai ka nisur edhe fushatën, ku vetëm sot është ndalur në Berat, Kuçovë, Maliq, Pogradec dhe së fundmi në Korçë. Megjithëse në të gjitha takimet ai ka shkruar … Continue reading Foto fakt/ Basha dështon në Korçë