Dashuria e përjetshme/ Këto janë tatuazhet më të bukura familjare

17 Maj 2021, 17:00, Lifestyle CNA
Dashuria e përjetshme/ Këto janë tatuazhet më të bukura

“O’hana” do të thotë familje. Familja do të thotë që askush të mos braktiset ose të harrohet ?. Ishte viti 2002 kur fraza e famshme nga karikatura e Disney Lilo & Stich lëvizi miliona shikues. Mbi të gjitha, nëse familja juaj përbëhet nga njerëz që ndajnë ADN-në tuaj të njëjtë apo jo nuk ka rëndësi: ajo duhet të festohet! Dhe çfarë mënyre më të mirë për ta bërë atë sesa me një tatuazh?

Një tatuazhështë një nga format më të mira të artit dhe zgjedhja ideale kur bëhet fjalë për të shprehur ndjenjat tuaja ose, në këtë rast, duke treguar dashurinë dhe mbështetjen tuaj për dikë. Tatuazhet familjare janë bërë gjithashtu mjaft të popullarizuara në industrinë e tatuazheve dhe po bëhen gjithnjë e më të modës falë dizenjove të shkëlqyera dhe ilustrimeve të bukura. Nëse po mendoni të bëni një tatuazh për ta mbajtur familjen tuaj me vete gjithmonë, të gdhendur në lëkurë, ky është artikulli për ju. Le të zbulojmë së bashku se cilat janë idetë më të mira të tatuazheve familjare dhe kuptimet e tyre përkatëse.

Tatuazhi i duhur për të festuar familjen

Tatuazhet familjare mbajnë një mesazh unik dhe të fuqishëm. Nuk duhet të jetë një lidhje biologjike, pasi gjaku nuk përcakton gjithmonë se kë quani familje. Disa dizajne të njohura përfshijnë një kreshtë familjare dhe pemën familjare. Opsione të tjera janë kafshë që simbolizojnë disa virtyte si mbrojtja, forca dhe besnikëria, duke përfshirë ujkun, ariun, luanin dhe elefantin.

Simbole ose vizatime të stilizuara si shenjë e lidhjes

Tatuazh pemë familjare është një nga mënyrat më të bukura për të nderuar ata që janë më afër jush. Ka shumë mundësi të ndryshme, por interpretimi më i zakonshëm është një pemë me degë dhe emra të anëtarëve të ndryshëm të familjes. Është një simbol i forcës, lidhjes dhe dashurisë. Në përgjithësi, pemët përfaqësojnë lidhje të forta, mençuri, qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi, por secila specie shoqërohet me diçka të ndryshme, siç është shelgu i cili simbolizon shpresën dhe stabilitetin ose thupra e cila përfaqëson fillime dhe jetë të reja.

Dizajnet e stilizuara mund të jenë gjithashtu për ju. Ndoshta një familje e vogël ose një shtëpi me një mbishkrim ose një vizatim të bërë nga fëmija juaj në shkollë mund të jenë të gjitha ide të çmuara për të bërë një tatuazh. Për më tepër, midis kafshëve më të tatuazhuara, ne zbulojmë se elefantët janë të lidhur me konceptin e lidhjeve të forta familjare, për shkak të tendencës së tyre për të qëndruar me familjen e tyre për gjithë jetën. Për këtë ata shpesh zgjidhen si tatuazhe familjare. Ata janë sinonim i stabilitetit, besnikërisë, dashurisë, forcës dhe jetës së gjatë.

Tatuazhe japoneze dhe fisnore kushtuar familjes

Familja është tepër e rëndësishme në kulturën japoneze. Ekziston një fjalë që e përcakton atë, “kazoku”, dhe ajo përbëhet nga një seri simbolesh të ndryshme. Mund të kombinohet gjithashtu me fjalë të tjera, duke kujtuar gjithmonë të bëjmë një hulumtim të saktë. Në fakt, duke zgjedhur një gjuhë që nuk e dini ekziston rreziku të bini në gabim: ka pasur shumë raste në të cilat njerëzit kanë zgjedhur një fjalë ose një frazë duke menduar se ajo kishte një kuptim të caktuar vetëm për të zbuluar shumë më vonë se ata kanë bërë një. gabim fatkeq.

Edhe një tatuazh fisnor mund të jetë për ju. Për shembull, breshka Maori është një nga modelet më të njohura të tatuazheve familjare. Në këtë kulturë, breshka përfaqëson një lidhje familjare të fortë dhe të qëndrueshme, aq e vështirë sa dhe guaska e saj.

Mbrojtje e pashkatërrueshme për njerëzit që doni. pikërisht sepse ato u referohen këtyre ndjenjave ato mund të simbolizojnë mirë dashurinë që ndjeni për të dashurit tuaj. Për shembull, breshka Maori është një nga modelet më të njohura të tatuazheve familjare. Në këtë kulturë, breshka përfaqëson një lidhje familjare të fortë dhe të qëndrueshme, aq e vështirë sa dhe guaska e saj. Mbrojtje e pashkatërrueshme për njerëzit që doni.

Tatuazh familjar: Në çfarë pozicioni?

Zgjedhja e një vendi për tatuazhe familjare nuk është aq e vështirë pasi ka dizajne tatuazhesh të përshtatshme për çdo pjesë të trupit.

Nëse preferoni dizajne minimale dhe zgjidhni një tatuazh të vogël familjar që përfshin vetëm një takim ose një simbol të vogël, mund të mendoni ta bëni në gishta, dore, dore, qafë, pas veshit, fytyrës dhe bërrylit. Për tatuazhe më të mëdha familjare që përfshijnë pemë familjare ose portrete, vendi më i mirë do të ishte shpina, kofsha, stomaku, gjoksi, krahët dhe këmbët.

Ju mund të dëshironi më shumë se një tatuazh familjar nëse bëni shumë tatuazhe, veçanërisht kur ka kaq shumë tatuazhe familjare për të zgjedhur. Sidoqoftë, nëse doni që tatuazhi juaj familjar të duket edhe më kuptimplotë, vendi ideal për ta bërë atë do të ishte gjoksi juaj, afër zemrës tuaj, veçanërisht nëse është një haraç për familjen. Me këtë zgjedhje ju do të tregoni se njerëzit që doni janë gjithmonë në zemrën tuaj./ Përshtatur nga CNA.al

Lajmet e fundit nga