Basha sabotoi PD/ Faktet, pse duhet të largohet nga selia blu

Lulzim Basha, shkatërroi PD dhe e nxori në rrugë të madhe për interesa personale, familjare e klanore. Në kohë rekord ai e ktheu PD, në një han pa porta. Ai u zgjodh në krye të PD me mashtrime dhe manipulime. Lulzim Basha, i cili nuk arrin të marrë votat e demokratëve brenda partisë me ndershmëri … Continue reading Basha sabotoi PD/ Faktet, pse duhet të largohet nga selia blu