“Mbylle gojën! O ku*vë”/ Plas keq në emision, Tom Doshi sherr me Rakipllarin

Një përplasje e ashpër që degjeneruar në fjalor banal ka ndodhur mes gazetarit Robert Rakipllarit dhe kryetarit të PSD-së Tom Doshi. Rakipllari ishte i ftuar në News 24 ku diskutohej për subjektet politike, por shpeshherë përmendën edhe emrin e Tom Doshit. Doshi është lidhur “live” me emsionin e Sokol Ballës në një bisedë telefonike, ku … Continue reading “Mbylle gojën! O ku*vë”/ Plas keq në emision, Tom Doshi sherr me Rakipllarin