Nga kamarier në miliarder me luks të shfrenuar/ Lulzim Basha fsheh vilat e shtrenjta

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha, gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit, qytet më qytet ka takuar qytetarë, duke iu folur për varfërinë dhe kontrastin që bëjnë me makinat luksoze të qeveritarëve. Duke rëndë kështu në kontradiktë me veten e tij, të cilit nuk i mungojnë makinat luksoze, vilat dhe pasuri të … Continue reading Nga kamarier në miliarder me luks të shfrenuar/ Lulzim Basha fsheh vilat e shtrenjta