Një racist si Lulzim Basha

Ditët e fundit, një debat ka filluar të përfshijë opinionin publik pas një teze të hedhur nga kryeministri Edi Rama në një takim me një biznesmen ku theksoi se mund të vinin edhe punëtorë nga Bangladeshi në Shqipëri, meqë krahu i punës mungonte dhe kishte probleme me njerëzit të cilët kërkojnë paga më të larta … Continue reading Një racist si Lulzim Basha