Fakte dhe shifra/ Si i griu LSI votat nga PS dhe PD

LSI është forca politike, e cila lindi nga korrupsioni i pushtetit dhe u rrit me korrupsionin e pushteteve. Një forcë politike e dalë nga përplasja e Ilir Metës me Fatos Nanon në vitin 2004, për pushtet dhe para, sot është kthyer në kancerin e politikës shqiptare. Faktet dhe shifrat flasin vetë sesi Ilir Meta, një … Continue reading Fakte dhe shifra/ Si i griu LSI votat nga PS dhe PD