Dosja me dokumenta, fotografi dhe kaseta/ Këto janë denoncimet e tjera të PD ndaj Metës

Manipulimi i zgjedhjeve dhe vjedhja e votave është një problem që e ka shoqëruar Shqipërinë në këto 30 vjet tranzicion. LSI e ngritur dhe e drejtuar nga Ilir Meta është partia më e përfolur për vjedhje të votave dhe kjo që është vërtetuar edhe nga PD në zgjedhjet e 2001. Në të kohë, Meta me … Continue reading Dosja me dokumenta, fotografi dhe kaseta/ Këto janë denoncimet e tjera të PD ndaj Metës