Ilir Meta hajduti më i madh i votave/ I dhunshëm dhe gjakatar

Sot presidenti Ilir Meta për të disatën herë shprehu shqetësimin e tij për zgjedhjet, për shitblerjen e votës, për manipulimin e tyre. Duket se Meta ka një skenar, një skenar nga ata që ai vetë i ka përgatitur dje dhe i ka zbatuar. Sot ndoshta është ndryshe, dyshon se mund ta bëjë pala tjetër, atje … Continue reading Ilir Meta hajduti më i madh i votave/ I dhunshëm dhe gjakatar