Sukseset e Eduart Halimit si spektakle servilizmi dhe dështimi

Eduart Halimi u rikthye dje në politikë, ashtu siç pritej dhe ishte parashikuar edhe nga CNA.al për gati dy vite më parë, ku ish deputeti dhe ish ministri i Drejtësisë tërhiqej nga grupi parlamentar i PD me argumentin e angazhimit në fushat e tjera. Në fakt, në atë kohë në korridoret e PD deklaronin se … Continue reading Sukseset e Eduart Halimit si spektakle servilizmi dhe dështimi