Skandali me tenderat për pastrimin e Tiranës/ Zbardhen dokumentet false nga Rumania

CNA.al ka publikuar pak ditë më parë skandalin me tenderat për pastrimin e Tiranës. Në dy shkrime të ndryshme, kemi treguar se si kompania Korsel, ka paraqitur dokumente false si dhe një dosje të plotë nga Bashkia e Tiranës. CNA.al prej gati 10 ditësh ka bërë një investigim të tillë dhe ka mundur të sigurojë … Continue reading Skandali me tenderat për pastrimin e Tiranës/ Zbardhen dokumentet false nga Rumania