PD dhe LSI firmosin sot marrëveshjen e koalicionit për zgjedhjet e 25 prillit

Partia Demokratike e Shqipërisë dhe Lëvizja Socialiste për Integrim do të firmosin sot marrëveshjen e koalicionit për zgjedhjet e 25 prillit. Vetëm pak ditë më parë PD firmosi një tjetër marrëveshje me 13 parti të tjera opozitare duke u regjistruar në KQZ në koalicionin “Partia Demokratike-Aleanca për Ndryshim”. Më 24 shkurt partitë opozitare firmosën me … Continue reading PD dhe LSI firmosin sot marrëveshjen e koalicionit për zgjedhjet e 25 prillit