Fitore kombëtare/ Si u ndërtua koalicioni Çamo-Grek i Lulzim Bashës

Lulzim Basha ka regjistruar koalicionin e tij politik për zgjedhjet e 25 prillit. Për herë të parë ndodh që grekët e PBDNJ dhe Çamet e PDIU të jenë së bashku në një koalicion, dhe për këtë ka meritë Luli, por më shumë edhe Edi Rama. Le të shohim faktet që flasin për këtë koalicon midis … Continue reading Fitore kombëtare/ Si u ndërtua koalicioni Çamo-Grek i Lulzim Bashës