Skandali/ Firma me dokumenta false në garë për pastrimin e Tiranës

Firma me dokumenta false në tendera dhe ky nuk është rasti i parë. Në bashkinë e Tiranës, një nga subjektet konkuruese ka paraqitur dokumenta false. CNA.al ka mundur të sigurojë një pjesë të dokumentacionit dhe tashmë ka zbardhur skandalin. Gjithçka duket e qartë se në garën për Lotin e II të pastrimit në Tiranë, njëri … Continue reading Skandali/ Firma me dokumenta false në garë për pastrimin e Tiranës