Problemi nuk është Bamiri!

Lulzim Basha dhe mediat pranë tij shpallën si fitore të madhe dje firmosjen e marrveshjes me Bamir Topin dhe FRD-në e tij. Një lëvizje që pritej, por e mbajtur konfidente deri në momentet e fundit. Topi do ishte pjesë e koalicionit opozitar pasi shumë nga eksponentët e partisë së tij e kishin braktisur dhe ishin … Continue reading Problemi nuk është Bamiri!