Antikorrupsioni/ Ardian Dvorani mes 12 personave të vlerësuar nga DASH

Departamenti Amerikan i Shtetit ka shpërndarë çmimet ndërkombëtare për Antikorrupsionin dhe Transparencën për 12 personalitete në botë, mes të cilëve ish-kreu i KED, Ardian Dvorani. Sipas DASH, Ardian Dvorani  është një figurë kyçe e reformës së sistemit gjyqësor në Shqipëri. “Korrupsioni është një problem mbarëkombëtar që kërkon një zgjidhje ndërkombëtare. Sipas studimit të kryer nga … Continue reading Antikorrupsioni/ Ardian Dvorani mes 12 personave të vlerësuar nga DASH