Liroi djalin e deputetit socialist/ KLGJ “shpërblen” gjyqtaren

Gjyqtarja e Gjykatës së Shkallës së Parë, Krujë, Engjëllushe Tahiri, në Tetor të këtij viti, është transferuar në Gjykatën e Lartë. Në mbledhjen e 14 Tetorit 2020, Këshilli i Lartë Gjyqësor në përputhje me qëllimet dhe objektivat strategjikë për funksionalizimin sa më shpejtë të Gjykatës së Lartë, evadimin e çështjeve gjyqësore të akumuluara, krijimin e … Continue reading Liroi djalin e deputetit socialist/ KLGJ “shpërblen” gjyqtaren