Jeta e shqiptarëve në rrezik/ Politikanët kthehen në “minë me sahat”

“Dashuri në kohën e pandemisë”, do të mund të titullohej ndonjë film ose libër, nëse do të përshkruhej fushata elektorale e këtij viti. Covid-19 prej më shumë se një viti ka ndryshuar sjelljen dhe çdo gjë tjetër në jetën e çdo kujt në mbarë botën. Kufizimet janë bërë aq të dukshme sa shumë persona nuk … Continue reading Jeta e shqiptarëve në rrezik/ Politikanët kthehen në “minë me sahat”