Prokuroria e Përgjithshme e mori në mbrojtje/ Kërkohet “koka” e prokurorit që u kërcënua

Në Nëntor të vitit 2019 Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi se ka nidur hetimet për prokurorin e Krujës Bujar Memia. Por, ndërkohë që hetimet-Vetting, vijonin, me 16.07.2020, Inspektoriati i Lartë të Drejtësisë ka urdhëruar fillimin e hetimit disiplinor, me iniciativë, për prokurorin Bujar Memia, për shkelje të rënda profesionale që diskretitojnë pozitën dhe figurën … Continue reading Prokuroria e Përgjithshme e mori në mbrojtje/ Kërkohet “koka” e prokurorit që u kërcënua