Një vendim gjyqësor 12 mijë euro?/ Pasuria e “peshkut të madh” të SPAK-ut

“Po ta shohësh do thuash ti kjo është gjyqtare e Republikës së Shqipërisë? Fle në 2 divane dërrase, vetë jam me parkison dhe vajza fle te këmbët e djalit”. Kështu deklaroi Belul Hoxha, babai i gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha, ndërsa ishte i pranishëm në masën e sigurisë pranë Gjykatës Kundër Krimit dhe Korrupsionit. Në … Continue reading Një vendim gjyqësor 12 mijë euro?/ Pasuria e “peshkut të madh” të SPAK-ut