Inceneratorët/ Pse nuk flet më Basha?

Koncesioni i inceneratorëve ka qenë një nga më të përfolurit, më të diskutuarit dhe më të akuzuarit drejtuar qeverisë Rama. Bëhet fjalë për 400 milionë euro, për tre inceneratorë në Elbasan, Fier dhe Tiranë. Në Elbasan, inceneratori shpesh u akuzua se vlera e tij ishte shumë më e madhe nga ajo e tregut, pa shkuar … Continue reading Inceneratorët/ Pse nuk flet më Basha?